Faulye Turşu Kavurması


Faulye Turşu Kavurması tarifi için Malzemeler :


• 200-250 gr. fasulye turşusu,

• 1 adet soğan,

• 1 baş sarmısak,

• 1 çay bardağı zeytinyağı.


Faulye Turşu Kavurması yemeğinin hazırlanışı:


İnce ince kıyılmış soğanları zeytinyağı ile iyice kavurun. Akşamdan tuzu çıkması için suya koyduğunuz fasulye turşusunu küçük küçük, 3-4 parçaya bölerek kavrulmuş soğana ilave edin. 7-8 dakika kavurduktan sonra sarmısak ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra servis yapın.



Faulye Turşu Kavurması

0 yorum:

Yorum Gönder

 
  • yemektariflerim © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes