Adaçaylı Tavuk


Adaçaylı Tavuk tarifi için Malzemeler :


  • 20 ADET TAVUK KANADI

  • 1 ÇORBA KAŞIĞI ADAÇAYI

  • 1 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI

  • 4 ADET HAŞLANMIŞ PATATES

  • Adaçaylı Tavuk yemeğinin hazırlanışı:


    Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atılır.1 kez çevrilir ve 1 çorba kaşığı adaçayı eklenir. 5-6 saniye tereyağında çevrilir ve patatesler atılarak hemen sıcak tabağa servis edilir.



    Adaçaylı Tavuk

    0 yorum:

    Yorum Gönder

     
  • yemektariflerim © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes